Αοκάρα ολέ,


Ο τελικός Β. Έβρου

Δημοσιευμένο στη κατηγορία ΑΟΚstars από Δημήτρης τον Μαΐου 13th, 2008

AOKstars - Ορεστιάδα 0-6

Δεν τα κατάφερε η παιδική ομάδα του χωριού μας και υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα της παιδική ομάδας της Ορεστιάδας με σκορ 6-0, Σημασία όμως δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά το ότι τα παιδιά μας ξεπέρασαν με την προσπάθεια τους τον εαυτό τους και δίκαια είναι φέτος στην τετράδα Β. Έβρου. Αν σκεφτείς ότιι εκτός είναι ομάδες όπως το Διδυμότειχο, Σουφλί και άλλές μεγάλες ομάδες. Αυτό που μας λυπεί ιδιαίτερα, είναι ότι με το τέλος της φετινής σεζόν θα είμαστε πέντε άτομα λιγότερα αφού κάποια παιδιά ξεπερνούν το όριο ηλικίας και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για την παιδική ομάδα την επόμενη σεζόν και δεν υπάρχουν παιδιά για να αναπληρώσουν το κενό, ούτε από τα γειτονικά χωριά. Ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια με 35 παιδιά και του χρόνου θα είμαστε μόνο 16. Η προσπάθεια όμως θα συνεχιστεί και ελπίζουμε να βρούμε μια λύση.

Φωτογραφίες από το τελικό, κλικ εδώ

ΑΟΚstars - Βύσσα 3-0

Δημοσιευμένο στη κατηγορία ΑΟΚstars από Δημήτρης τον Μαΐου 5th, 2008

Η ομάδα της Βύσσας δεν παρουσιάστηκε έτσι ώστε ο αγώνας να καταχωρηθεί με 3-0 υπέρ μας. Έτσι εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας, άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τους ΑΟΚstars και φέτος. Το επόμενο παιχνίδι είναι ο τελικός του βορείου Έβρου με την Ορεστιάδα και νικητής θα παίξει στο τελικό Έβρου. Η Βαθμολογία στο παιδικό είναι ως εξής:

1. Κόμαρα
2. Ρίζια
3. Κυπρίνος
4. Ορμένιο
5. Καστανίες
6. Βύσσα

ΟΡΜΕΝΙΟ – ΚΟΜΑΡΑ-Stars 1 – 5

Δημοσιευμένο στη κατηγορία ΑΟΚstars από Δημήτρης τον Μαΐου 1st, 2008

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας με μια πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ανωτερότητα μας ήταν εμφανής. Ένας επιθετικός μονόλογος του ΑΟΚ ήταν το παιχνίδι, με μια μόνο αδράνεια της άμυνας μας που μας στοίχισε το γκολ. Για την ομάδα μας πέτυχαν τα γκολ, τρία ο Μπακιρτζής Κώστας και από ένα ο Κουτέρης Γιώργος και ο Ντελής Δημήτριος. Όλα τα παιδιά παίξανε υπέροχα.

Σύνθεση: Κοτζά Χασάν (Σεφκαλόζης Αν.), Χατζιμήσης Κ.(Μουλάς Κ.), Τοκμάκης Α. (Τοκαλασίδης Σ.), Τέκος Γ., Σερμπέζης Β., Ντελής Δ., Σύρμου Χ., Γεωργίου Ζ.(Δημητριάδης Ε.), Μπακιρτζής Κ. (Γκαγκαβουζίδης Χ.), Κουτέρης Γ., Σερμπέζης Χ.

ΡΙΖΙΑ - ΑΟΚstars 2-0

Δημοσιευμένο στη κατηγορία ΑΟΚstars από Δημήτρης τον Απριλίου 22nd, 2008

Μας ματιάξανε!! Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε γι΄αυτό που μας συνέβη στον αγώνα με τα Ρίζια. Τρία παιδιά που είναι κορυφαία σε όλη τη διάρκεια του φετινού παιδικού πρωταθλήματος, βγήκαν εκτός μάχης με σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε τον αγώνα με τα Ρίζια με σκορ 2-0 αυτό είναι το λιγότερο, αλλά θα λείψουν όλη την υπόλοιπη σεζόν. Πρόκειται για το Βασίλη Σερμπέζη (4 βδομάδες εκτός), το Τοκαλατσίδη Ανέστη με ράγισμα στο Καρπό και τον Αραμπατζόγλου Παναγιώτη που θα μείνει για 20 ημέρες εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη κακή μας εμφάνιση αυτή τη φορά έφεραν το κακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά μας όμως προσπάθησαν και εάν είχαμε λίγο τη τύχη με το μέρος μας (δύο δοκάρια και δύο τετ α τετ) το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε με ψιλά το κεφάλι και ότι βγει.

Η σύνθεση της ομάδας:
1. ΚΟΤΖΑ ΧΑΣΑΝ
2. ΧΑΤΖΗΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
3. ΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4. ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝ.
5. ΤΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
7. ΣΥΡΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
8. ΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
9. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
10. ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12. ΠΑΤΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
(ΣΕΡΜΠΕΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

AOKstars - ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 7-1

Δημοσιευμένο στη κατηγορία ΑΟΚstars από Δημήτρης τον Απριλίου 20th, 2008

Νέο θύμα των ΑΟΚstars αυτή την φορά ήταν η ομάδα από της Καστανιές. Η παιδική μας ομάδα φιλιδώρησε με 7 γκολ την ομάδα των Καστανέων και πηγαίνει ολοταχώς για την πρωτιά του ομίλου αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό ενώ η δεύτερη που ακολουθεί, η ομάδα από τα Ρίζια, είναι 4 βαθμούς πίσω μας και μένουν ακόμα τρία παιχνίδια. Άλλη μια έξοχή εμφάνιση και τελικό αποτέλεσμα 7-1. Τ γκολ βάλαν οι Μπακιρτζής Κώστας 5, Ντελής Δημήτρης και Γκαγκαβουζίδης Χρήστος. Τα λόγια είναι περιττά το αποτέλεσμα τα λέει όλα.

Χίλια Μπράβο στα παιδιά μας για μια άλλη έξοχη εμφάνιση

Η σύνθεση:Κοτζά Χασάν (Σεφκαλόζης Αναστάσιος), Τοκαλατσίδης Ανέστης, Τοκμάκης Αντώνιος (Τοκαλατσίδης Σιδέρης), Ντελής Δημήτρης, Τέκος Κώστας, Γεωργίου Ζαφείρης (Μπακιρτζής Κώστας), Σύρμου Χρήστος (Μουλάς Κώστας), Αραμπατζόγλου Παναγιώτης (Σκερλέτης Δημοσθένης), Μπακιρτζής Κώστας (Γκαγκαβουζίδης Χρήστος), Κουτέρης Γιώργος, Σερμπέζης Χρήστος (Δημητριάδης Ευάγγελος).

Προηγούμενη σελίδα »