Αοκάρα ολέ,


1o Θέμα, η απόφαση της ΕΠΣ Έβρου

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διάφορα από Δημήτρης τον Νοεμβρίου 23rd, 2008

Το άρθρο αυτό είναι για τον σχολιασμό της απόφασης της ΕΠΣ

Εδώ μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας

Η απόφαση είναι η εξής: Ο Αγώνας με το Θούριο θέτεται με 0-3 υπέρ του Θουρίου και -5 βαθμοί για τα Κόμαρα. Συν αυτό τέθηκε θέμα να μπει και πρόστιμο 1.000€.

Το πρόστιμο είναι καταστροφικό για την ομάδα μας, αποφάσεις αυτού του είδους είναι καταστροφικές για επαρχιακό πρωτάθλημα μια και οι ομάδες χορηγούνται με 1.800€ το χρόνο.

Τέτοιες αποφάσεις είναι καταστροφικές και δεν συμβάλουν στη βελτίωση του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

2 απαντήσεις to '1o Θέμα, η απόφαση της ΕΠΣ Έβρου'

Subscribe to comments with RSS

  1. dimitrs Hamburg είπε,

    στις Ιανουαρίου 6th, 2009 ώρα 14:16

    H ASPIS EKANE ENSTASI; OPOS FISIKA EXEI DIKAIOMA.
    PIOS OMOS MAS EPEBALE TIN TIMORIA KAI TO YPSOS TIS. EKEI THA EPREPE NA DIAMARTITHOUME:

    AN ONTOS PARANOMISAME THA PREPEEI NA TIMORITHOUME. ALLA DEN EINAI DYNATON NA PLIRONOUME 1.000€ GIA NA DUO PARANOMOUS PAIKTES. LES KEI EIMASTE EGLIMATIES. ENA PAIXNIDI THELAME NA KERDISOUME:

  2. margaritis είπε,

    στις Ιανουαρίου 6th, 2009 ώρα 14:18

    Γεια σας φίλοι του ΑΟΚ,

    από ό,τι διαβάζω την έχουμε άσχημα στον ΑΟΚ! Το πρόστιμο των 1000€ και ο αποκλεισμός του αρχηγού για 2 χρόνια είναι εξαντλητικές τιμωρίες για ένα χωριό που πασχίζει να κρατήσει ζωντανό τον αθλητισμό! Δεν ήμαστε ποτέ οικονομικά δυνατό σωματείο και ούτε πρόκειται να γίνουμε αφού ο τόπος μαραζώνει ολοένα και περισσότερο. Δηλαδή ποιος είναι ο στόχος της ΕΠΣ? Να εξαφανίσει τις μικρές ομάδες? Έτσι προάγεται το αθλητικό πνεύμα στον τόπο μας? Αυτό είναι το μήνυμα στη νεολαία? Όποιος θέλει να παίξει μπάλα να πάει σε μια πόλη ή ένα χωριό κοντά στις πόλεις να τελειώνου;

    ?ε?
    Αρκετά έχουμε υποφέρει από το γεγονός ότι τα χωριά μας, το τρίγωνο, βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από τα αστικά κέντρα της περιοχής! Όταν εμείς κάναμε ημερησίως 80 χιλιόμτερα για να προπονηθούμε στον ΑΟΚ, ρώτησε ποτέ κανείς πως στο καλό καλύπταμε τα έξοδά μας? Ποιος πλήρωνε τις βενζίνες ? Πώς κρατούσε το Δ.Σ. του ΑΟΚ ενωμένη την ομάδα? Κανείς και ποτέ! Και παρ’ όλα αυτά ήμασταν εκεί, παίζαμε για την ομάδα μας, το χωριό μας, ήμασταν υποδείγματα ήθους και συμπεριφοράςκαι κερδίζαμε βραβεία, υποτίθεται, για αυτό! Πού μέτρησαν όλα αυτά? Τι να το κάνω το χαρτί σας όταν

    μας καταδικάζετε σε εξόντωση? Ξέρω τι θα πείτε…κορνίζα!
    Βεβαίως, δεν με στενοχωρεί μόνο η ΕΠΣ. Είναι και το συμβούλιό μας, γιατί προφανώς φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης, είτε γιατί συνηγόρησε στην παρανομία (αν έγινε) είτε γιατί με τις πρακτικές της οδηγει την ομάδα στον όλεθρο! Θυμάμαι παλιότερα ότι κάναμε μεγάλη φασαρία για να αλλάξουμε το συμβούλιο μας λόγω της αδιαφορίας που επιδείκνυε! Αναρωτιέμαι…πόσο περισσότερο ενδιαφέρον δέιχνει το τωρινό? Αναγνωρίζω ότι κάποια πράματα έχουν βελτιωθεί. Το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση, τα αποδυτήρια επεκτείνονται ( και ευχαριστούμε το Δήμο Τριγώνου για την υποστήριξ

    ή του). Όμως, υποψιάζομαι ότι όλα αυτά γίνονται με την προσπάθεια μιας μειοψηφίας του συμβουλίου, δυστυχώς. Για άλλη μια φορά 1-2 άτομα “τρέχουν” να καλύψουν την αδιαφορία των υπολοίπων! Αποτέλεσμα? Η ομάδα να έχει οριακά ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί στη σεζόν και να “τρώει” δυσβάσταχτα πρόστιμα λες και είμαστε εγκληματίες! Ειδικά το τελευταίο,ότι δηλαδή σε περίπτωση υποτροπής θα διαλυθεί το σωματείο, με συγκλόνισε! Απίστευτο! Κάποια άλλα χωριά φημίζονται για την βαρβαρότητά τους, ανοίγουν κεφάλια διαιτητών και πάλι είναι παρόντα και διεκδικούν πρωτάθλήματα!
    Αυτοί δεν υποτροπιάζουν? Βέβαια για να υποτροπιάσεις πρέπει πρώτα να τιμωρηθείς!
    Τέλοσπάντων. Αρκετά συγχύστηκα. Όσο για το Θούριο? είπε τα πράγματα με το όνομά τους, απλά και ξεκάθαρα: ” Συγνώμη Κόμαρα, θυμόμαστε μεν, αλλά για χάρη των βαθμών και της νίκης, ξεχνάμε δε” . Αυτό είναι το μήνυμα στα παιδιά μας. Διότι κύριοι του Θουρίου, ήμουν παρών τότε, αγωνίστηκα, έχασα και έφυγα κύριος από το γήπεδο!Γιατί? Γιατί εμένα με ενδιαφέρει να παίξω μπάλα και να σας κερδίσω . Όχι να σας νικήσω στα χαρτιά! Όπως και να έχει ένα τσούρμο παιδάκια σαν ξεφτίλισαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες! Καλές Γιορτές.