Αοκάρα ολέ,


ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Πασχα 2009

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διάφορα από Δημήτρη Σύρμου τον Μαΐου 7th, 2009

Για άλλη μια χρονιά, την περίοδο του Πάσχα, τηρήθηκε στα Κόμαρα η παράδοση που θέλει τους Ελεύθερους να αναμετριούνται με τους Παντρεμένους σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο αγώνας διεξήχθη το Μ.Σάββατο , ως συνήθως, με μαζική για άλλη μια χρονιά συμμετοχή και από τις δυο πλευρές και κρίθηκε στα πέναλτι, << ως συνήθως και πάλι >> υπέρ των ελεύθερων αυτή τη φορά με σκορ 3 - 2 . Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο  2 - 2. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με πολλές φάσεις και στα δυο τέρματα. Οι παντρεμένοι ιδιαιτέρως ενισχυμένοι φέτος ευτύχησαν να προηγηθούν με καταπληκτική επέλαση και πλασέ του Φίλιππα από τα αριστερά στο πρώτο εικοσάλεπτο του Ά ημιχρόνου. Το γεγονός αφύπνισε τους ελεύθερους (και ωραίους) και με έντονη πίεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Κοτζα Μεχμετ. Στο β ημίχρονο οι ελεύθεροι μπήκαν αποφασισμένοι να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο και με καλό ποδόσφαιρο εκμεταλλευόμενοι και την ευνόητη κούραση των παντρεμένων προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του (μεταμορφωμένου ποδοσφαιρικά) Στέφανου Δουμπουλάκη. Και ενώ όλα έδειχναν πως η πλάστιγγα έγερνε προς τους ανύπαντρους, ο διαιτητής ( που ήταν άψογος φέτος και όχι όπως πέρυσι) σφύριξε πέναλτι υπέρ των παντρεμένων σε μαρκάρισμα επί του Πασχάλη ο οποίος από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι έδωσε πνοή στους παντρεμένους (η εμπειρία βλέπετε). Το αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσουν σε 2 - 2 μετά την εύστοχη εκτέλεση του Μανωλη Νατση. Κατόπιν αγώνας διατηρήθηκε ισόπαλος μέχρι το τέλος.

Ευτράπελα και χιουμοριστικά που συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Οι ελεύθεροι ζήτησαν ταυτοποίηση των παντρεμένων καθότι διέκριναν άτομα <<ομιχλώδους>> κατάστασης αλλά μετά τις διαβεβαιώσεις του πάτερ- Ευάγγελου ότι υπήρχαν πιστοποιητικά γάμου για όλους αποσύρθηκε η ένσταση!

Στην εκτέλεση των πέναλτι ο Στέργιος αποπειράθηκε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα με αθέμιτο τρόπο, προσπαθώντας να εκτελέσει υπέρ των παντρεμένων φορώντας φανέλα της ομάδας των παντρεμένων αλλά αποκαλύφθηκε και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, ο οποίος ήταν περισσότερος από ποτέ, καθώς και τον διαιτητή του αγώνα Φάνη που τόσα χρόνια υποστηρίζει την προσπάθειά μας με αγάπη και ευχαρίστηση.

Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί μέχρι του χρόνου.
Καλή αντάμωση!

Φωτογραφίες από το παιχνίδι με κλικ εδώ

9 απαντήσεις to 'ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Πασχα 2009'

Subscribe to comments with RSS

  1. Γιώργος είπε,

    στις Μαΐου 8th, 2009 ώρα 06:28

    ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ -ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ -ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ

    Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση αυτού του αγώνα.
    Μπράβο στα Κόμαρα και στο Δημήτρη Σύρμου με το άψογο ρεπορτάζ.
    Μία ερώτηση… ο Πασχάλης είναι ο Μπόιδογλου; Αν ναι, πως βρέθηκε στην ομάδα των παντρεμένων; ή ανήκει στην κατηγορία - με τις διαβεβαιώσεις του πάτερ- Ευάγγελου ότι υπήρχαν πιστοποιητικά γάμου για όλους;
    Και του χρόνου.

    ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ -ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ -ΜΠΡΆΒΟ - ΜΠΡΆΒΟ

  2. Μαργαρίτης είπε,

    στις Μαΐου 8th, 2009 ώρα 08:38

    Συγχαρητήρια,

    σε όλους.Μας δίνετε κίνητρο να συνεχίσουμε.

    Ο αγώνας ήταν δύσκολος και αμφίρροπος φέτος. Αναρωτιέμαι αν αυτό οφείλεται στο ότι εμφανίστηκαν οι παντρεμενοι ενισχυμένοι (βλέπε Πασχάλης Μποΐδογλου και άλλοι) ή αν απλά εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ώστε να τρέχουμε ασταμάτητα μες το γήπεδο! Μάλλον ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα ανεβαίνει επικίνδυνα ( σημάδια των καιρών θα έλεγαν κάποιοι)…….Φίλοι, συμπαίκτες……καιρός να αλλάζουμε πλευρά μου φαίνεται χε,χε!

    Χαιρετίσματα σε όλους

  3. Μαργαρίτης είπε,

    στις Μαΐου 8th, 2009 ώρα 11:10

    Ένα σχόλιο ακόμη, άσχετο βέβαια. Το κείμενο γιατί δεν έχει τόνους? Τουλάχιστον να το μετατρέψουμε σε κεφαλαία γράμματα έαν υπάρχει θέμα με την εμφάνιση των χαρακτήρων.

  4. ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑ είπε,

    στις Μαΐου 9th, 2009 ώρα 17:28

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ…..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  5. Γιώργος είπε,

    στις Μαΐου 10th, 2009 ώρα 19:23

    Το κείμενο υπάρχει με τόνους στο
    http://www.setbb.com/pasfaok/viewtopic.php?p=2446&mforum=pasfaok#2446
    το έχω αλλάξει και σίγουρα γίνεται και εδώ, αλλά μάλλον μόνο ο Δημήτρης μπορεί να το κάνει

  6. Giannis Athens είπε,

    στις Μαΐου 25th, 2009 ώρα 07:26

    Μπραβο Δημητρη μπορει να αργησες λιγο αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο.Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα σε ολους οσους τιμησαν με την παρουσια τους εντος και εκτος γηπεδου.Ελπιζουμε του χρονου να μας τιμησει και ο ιδρυτης της ιστοσελιδας.

  7. Ανώνυμος είπε,

    στις Μαΐου 26th, 2009 ώρα 06:22

    Μπράβο πολύ ωραίες οι φωτογραφίες.
    Δεν είδα όμως το φιλαράκι μου τον Πασχάλη με στολή μόνο σ΄αυτή τη φωτογραφία φαίνεται λίγο http://picasaweb.google.de/AokaraKomara/200903#slideshow/5334950338525394034 αυτός δεξιά του Πασχάλη είναι ο Γιάννης Σταυρίδης;

  8. Γιώργος είπε,

    στις Μαΐου 26th, 2009 ώρα 06:24

    Σόρρυ για το σχόλιο πάνω, ξέχασα να γράψω το όνομά μου.

  9. Γιώργος είπε,

    στις Απριλίου 26th, 2011 ώρα 15:13

    Τι έγινε ρε παιδιά;
    Δεν έγινε φέτος ο αγώνας;